Ons bedrijf is opgericht in 2000. Wij zijn voornamelijk een pensionstalling. Daarnaast wordt er voor een gedeelte aan fokkerij gedaan. Verder kun u bij ons terecht voor africhting van uw paard, dressuur- en spring les. Wij zijn voorzien van het veiligheidscertificaat en daarbij een SBB leerbedrijf.

Stal Formidabel is gelegen in een rustig buitengebied. Er is weinig verkeer, de omgeving is rustig en ruimtelijk. Ook zijn wij gelegen nabij de Overasseltse en Hatertse vennen. Hier zijn ruiterpaden aanwezig waar u heerlijke bosritten kunt maken.

 

Wie zijn wij

Mijn naam is Theo derks. Ik ben veel al op stal te vinden en geef voornamelijk springles. Zelf heb ik ZZ gesprongen en ik ben in het bezit van het Orun diploma fase 1. Ik breng graag mijn kennis over aan mijn klanten.

Mijn naam is Trudy derks – van Uden. Door mij worden veel al de dressuur lessen verzorgt. Ik ben gediplomeerd Deurne instructrice en heb zelf Grand Prix gereden. Ik kan u uitstekend helpen om verder te komen in de dressuur. 

Tevens kunnen wij beiden voor eigenaren hun paarden uitbrengen op wedstrijden.